خانه » محیط زیست » میراث پریشان جهانی شد
میراث پریشان جهانی شد

میراث پریشان جهانی شد

میراث پریشان جهانی شد

به گزارش گلونی برندگان پانزدهمین دوره Equator Prize  یا جایزه استوا برنامه عمران ملل متحد (UNDP) مشخص شدند. در این فهرست ۱۱ تشکل برگزیده حضور دارند که یکی از آنها انجمن محیط‌زیستی در استان فارس و شهرستان کازرون است. میراث پریشان که یک سازمان مردم‌نهاد محیط‌زیستی است توانسته از بین ۶۰۰ انجمن از ۱۰۲ کشور برنده جایزه Equator prize شود و میراث پریشان جهانی شد.

میراث پریشان سازمان مردم‌نهاد ایرانی برنده یک جایزه محیط‌زیستی سازمان ملل متحد شد

براساس گفته محمدجواد سیاح‌پور دبیر انجمن میراث پریشان، این جایزه یکی از معتبر‌ترین جایزه‌های بین‌الملی در حوزه محیط‌زیست و برنامه عمران ملل‌متحد است. سیاح‌پور همچنین بیان کرد که تمرکز این جایزه برروی انجمن‌های محلی و بومی است. پیش از این در سال ۲۰۱۵ نیز تیم آقای انتخابی در شهر نقده توانست این جایزه را ببرد که اینک بعد از نه سال بار دیگر یک انجمن ایرانی این جایزه معتبر را دریافت کرده است.

برندگان جایزه استوا، توسط یک کمیته مشاوره فنی مستقل انتخاب می‌شوند و نامزدها بر اساس معیارهایی چون تأثیرات زیست‌محیطی، اجتماعی و اقتصادی قابل اندازه‌گیری و مرتبط با اهدف توسعه پایدار، انتخاب می‌شوند.  تاب‌آوری، سازگاری و خودکفایی با تغییرات محیطی، اجتماعی و اقتصادی، از دیگر معیارهای مهم انتخاب در این جایزه است.

جایزه استوا (Equator Prize)، زیر نظر برنامه توسعه سازمان ملل متحد برگزار می‌شود و هدف از برگزاری این برنامه تقدیر از تلاش‌های برجسته سازمان‌های جامعه مدنی برای کاهش فقر از طریق حفظ پایدار تنوع زیستی است. این جایزه شامل دو بخش است. یک بخش جایزه بر ابتکارات اجتماعی پایدار در سراسر مناطق استوایی تمرکز دارد و بخش دیگر موفقیت‌ها و ابتکارات محلی در راستای دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDGs)، را در‌بر‌ می‌گیرد. سازمان مردم‌نهاد میراث پریشان این جایزه را برای تقویت جامعه در جهت  احیای تالاب پریشان به خود اختصاص داده است.

پایان پیام

در گلونی بخوانید. بودجه ۱۴۰۴ و محیط زیست از زبان رئیس سازمان

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید