خودکشی دسته جمعی درختان
«معاون دادستان تهران از صدور کیفرخواست متهم پرونده قطع درختان خیابان فرشته و ارسال پرونده به دادگاه خبر داد.»
به گزارش گلونی سازمانی به اسم بوستانها و فضای سبز تهران در زیر مجموعه شهرداری وجود دارد که احتمالا در مجموعه وظایف و دستورالعملهای اجرائیاش چیزی با عنوان نظارت و حفاظت از فضای سبز شهری تعریف شده است که ظاهرا بدیهی بهنظر میرسد از راهحلهای تخصصی در زمینه مدیریت شهری برای پیشگیری از خشک شدن درختان و چارهاندیشی برای زنده نگهداشتن آنها استفاده شود.
«متهم این پرونده با اقدامات مجرمانه خود، باعث قطع ۸ اصله درخت و یا فراهم کردن موجبات از بین رفتن آنها در مقابل منزل خود شده است.»
طبق نظریه کارشناسان رسمی دادگستری، «علت خشک شدن درختان در خیابان مذکور، علاوه بر ساخت و سازهای مجاور، تاثیر سیمانکاری بستر درختان در دراز مدت روی آنها بوده است»
درختانی که طی این همه سال زیر دود و دم ماشینهای عبوری و آلودگی هوا تهران خود را زنده نگهداشتهاند یک شبه نمینوانند خشک شوند.
خودکشی دسته جمعی درختان
سوالی که ذهن من را به عنوان شنونده این اخبار مشغول کرده این است که اگر افراد شاغل در سازمان بوستانها و فضای سبز تهران آنقدر سر به زیر بودند که متوجه ساخت و سازهای مجاور نشدند چطور سیلابی که در مواقع آبیاری به دلیل نبود خاک در پای درختها راه میافتاد را ندیدند؟
اگر آنقدر سر به هوا بودند که متوجه آسفالت بستر درختها نشدند چرا حداقل شاخ و برگ خشک شده از سر درختها توجهشان را جلب نکرد؟
از شروع کاشت یک نهال تا تبدیل آن به یک درخت تنومند زمان بیشتری لازم است تا یک کودک انسان بالغی شود. میخواهم بگویم تعداد بهارهایی که درختان قطع شده در خیابان فرشته دیدهاند خیلی بیشتر از سن و سال کسی است که نیت کرده به عمر آنها پایان بدهد. پس صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست متهم پرونده اگر نوشدارویی هم باشد، پس از مرگ سهراب آمده.
پایان پیام
نویسنده: فاطمه زهدی
بیشتر بخوانید: ترکیبی از مازوت سوزی و خودروهای فرسوده و پایداری هوا