خانه » محیط زیست » درخواست جلوگیری از تخریب کوه اوکوز داغی
درخواست جلوگیری از تخریب کوه اوکوز داغی

درخواست جلوگیری از تخریب کوه اوکوز داغی

درخواست جلوگیری از تخریب کوه اوکوز داغی در شهرستان میاندواب روستای ایشگه

به گزارش گلونی کارزار درخواست جلوگیری از تخریب کوه اوکوز داغی در شهرستان میاندواب روستای ایشگه، در سایت کارزار به ثبت رسیده است. در متن این کارزار که از طرف عموم مردم نوشته شده است، چنین آمده:

«استاندار محترم آذربایجان غربی

با سلام،

احتراما به اطلاع می‌رساند که کوه اوکوز داغی در شهرستان باروق استان آذربایجان غربی با چالش‌های جدی زیست‌محیطی مواجه شده است. متأسفانه به دلیل برداشت بی‌رویه آب توسط معدن‌کاران و تخریب محیط زیست، طبیعت و حیات وحش این منطقه بکر در معرض نابودی قرار گرفته است. کاهش ارتفاع کوه و تغییرات آب و هوایی ناشی از آن و همچنین وجود چاه‌های غیرمجاز در روستاهای اطراف باعث کمبود آب و کاهش چراگاه‌ها برای دامداری شده است، که این وضعیت ساکنین را به مهاجرت به حاشیه شهرهای بزرگ وادار کرده است.

بنابراین، ما امضاکنندگان این کارزار از مسئولان کشوری و استانی درخواست داریم تا اقدامات لازم برای حفاظت از این منطقه اجرا شود و از تخریب این کوه جلوگیری به عمل آید تا آینده‌ای پایدار برای ساکنین محلی و محیط زیست تضمین شود.»

 بد نیست بدانیم کوه اوکوز داغی (گاو نر) یکی از مناطق گردشگری و ییلاقی شهرستان هریس است که در فاصله ۷ کیلومتری مرکز شهر در روستای تاریخی هی (هیق) بخش مرکزی خانمرود (محال حاج حیدر) در یک مسیر بهشتی و رویایی جنوب شرق قوشاداغ و مسیر گردشگری هریس_مشگین شهر واقع شده است. قله اوکوز داغی در ارتفاع ۳۱۰۰ متری واقع شده است که همه ساله در فصل بهار میزبان گردشگران زیادی از سراسر ایران و حتی خارج از کشور می‌باشد و عشایر منطقه ارسباران بوده که حضور و فعالیت عشایر جلوه‌های زیبایی را به چهره این منطقه می‌بخشد. 

حال که صدای اهالی این منطقه به دادخواهی برای حفاظت از محیط زیست خود بلند شده است می‌توان گفت که کارد به استخوان رسیده و نفس گوشه‌ای دیگر از منابع طبیعی کشور به خطر افتاده است.

برای پیوستن به این کارزار از لینک زیر استفاده کنید، شاید این کارزار هم راهش را برای شنیده‌شدن پیدا کند و دغدغه به‌جای اهالی این اقلیم نیز با مساعدت مسئولین برطرف شود.

درخواست جلوگیری از تخریب کوه اوکوز داغی در شهرستان میاندواب روستای ایشگه

پایان پیام

بیشتر بخوانید: کارزار مخالفت با انتقال آب رودخانه قزل اوزن

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید