زندان اول مهر

زندان اول مهر

زندان اول مهر

هفته اول مهر که قطعا افت داره آدم بره سر کلاس‌. هفته دوم هم همین‌طور. حالا شاید از هفته سوم اگر حس و حالی بود و مورد ازدواجی یا غیرازدواجی مناسبی هم یافت شد، قدم بگذاریم بر چشمان اساتید محترم.

نه که بخوایم منتی بذاریم سر استادها، ولی خوب تو این مملکت کسی با درس خوندن که به جایی نرسیده. بنابراین این که ما می‌ریم دانشگاه، فقط برای اینه که اساتید معظم از نون خوردن نیفتن. وگرنه که نه علمش به دردمون می‌خوره، نه مدرکش. چون مدرکش رو هم می‌شه خرید.

پس فقط می‌مونه یک دلیل. مورد ازدواجی و غیرازدواجی.

البته اگر واقعیتش رو بخواهید حتی اون هم دلیل موجهی برای دانشگاه رفتن نیست. تو این وضع کی ازدواج می‌کنه آخه؟

پس چرا باید بریم دانشگاه؟

یک دلیل خوب وجود داره.

غذای سلف.

هم ارزونه، هم در دسترسه. حالا خوشمزه نیست یا معلوم نیست محتویاتش چیه اصلا اهمیتی نداره. شکم آدم که سیر می‌شه.

دلیل دیگه هم خوابگاه دانشگاهه. اگر خوابگاه‌تون داخل یا نزدیک دانشگاه باشه که هزینه‌هاتون کمتر هم می‌شه.

بنابراین توصیه ما به تمام افرادی که از لحاظ مالی کم آوردن اینه که درس بخونن و برن دانشگاه یا دزدی کنن و برن زندان.

زندان حتی بهتر هم هست؛ چون دیگه خبری از امتحان و درس هم نیست. جای خواب و غذا داری و یه سقف هم بالای سرته.

اصلاً با این اوضاع، پیش‌بینی‌های دقیق اقتصادی نشان‌دهنده این است که در سال‌های آتی برای ورود به زندان، کنکور سراسری برگزار خواهد شد. هر کسی بهتر خلاف کنه، شایسته‌تره و می‌تونه از امکانات زندان زودتر استفاده کنه.

درس‌های ورود به آزمون هم شامل کیف‌قاپی 1 و 2، مبانی علم اختلاس، نزاع جمعی پیشرفته و روانشناسی کلاهبرداری خواهد بود.

تنها اشکال داستان اینه که پای سازمان سنجش دوباره میاد وسط. برای ثبت‌نام آزمون، یه مبلغی رو باید به حساب فلان واریز کرد و رفت در سامانه بهمان کل مشخصات را بارگزاری کرد و مجدد کپی کل مدارک را به سازمان امور زندان‌ها، سازمان سنجش و مسئول دفتر رئیس قوه قضائیه ارسال کرد. نوبت اول آزمون برگزار می‌شه و مشخص می‌شه سوالات آزمون لو رفته و اون‌هایی که سوالات رو فروختن محکوم می‌شن و زودتر می‌رن زندان.

بعد از 4 ماه نتایج رو اعلام می‌کنن و شما 24 ساعت زمان خواهید داشت تا زندان مورد علاقه خود را به ترتیب اولویت و درج کد زندان مربوطه با مداد مشکی نرم پررنگ تنظیم کرده و به صندوق صدقات ارسال فرمایید.

بعد از 6 ماه نتایج اولیه اعلام خواهد شد و شما در صورت قبولی برای مصاحبه با رئیس زندان مرتبط دعوت خواهید شد. برای قبولی در مصاحبه حتماً نیازمند پارتی‌های کلفتی خواهید بود؛ در غیر این صورت به دورترین زندان نسبت به محل سکونت خود دعوت خواهید شد و تا پایان دوره زندان هم امکان انتقالی نخواهید داشت. از همه بدتر اینکه کلی مرخصی بهتون میدن. در صورتی که اگر پارتی داشته باشی کلاً مرخصی نمی‌دن که باری روی دوش خانواده‌ات نذارن.

تنها مشکل زندان اینه که …..

هیچی… زندان چه مشکلی می‌تونه داشته باشه؟! فقط ممکنه یه چند ماهی کف‌خواب باشی که اونم به هر حال جزو سختی‌هایی هست که برای رشد و توسعه فردی باید متحمل شد.

پایان پیام

نویسنده: یاسمن سعادت

بیشتر بخوانید: خودنمایی در سیاست و کنشگری اجتماعی

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید