ضرورت تکمیل بزرگراه آبشناسان؛ راهکاری برای کاهش ترافیک غرب تهران

ضرورت تکمیل بزرگراه آبشناسان؛ راهکاری برای کاهش ترافیک غرب تهران

ضرورت تکمیل بزرگراه آبشناسان؛ راهکاری برای کاهش ترافیک غرب تهران

به گزارش گلونی، غرب تهران سال‌هاست با معضل ترافیک سنگین در محورهای اصلی دست‌وپنجه نرم می‌کند. محدوده‌ی رودخانه‌ی کن و مسیرهای منتهی به بزرگراه‌های شهید همت، علامه جعفری، تهران–کرج و شهید لشگری، هر روز شاهد حجم بالای خودروهایی است که از خیابان‌های فرعی و محلی به این شریان‌های محدود ختم می‌شوند. این تمرکز، گره‌های ترافیکی گسترده‌ای ایجاد کرده که عبور و مرور روزانه شهروندان را دشوار ساخته است.

با توسعه‌ی منطقه‌ی ۲۲ و افزایش ساخت‌وسازها، فشار ترافیکی در این محدوده به‌طور طبیعی رو به افزایش خواهد بود. تکمیل پروژه‌های بزرگراهی همچون کنارگذر شمالی کرج و آزادراه تهران–شمال نیز به‌جای کاهش بار، خود به عاملی برای افزایش حجم تردد در این بخش از شهر تبدیل شده است. در چنین شرایطی، ادامه‌ی بزرگراه شهید آبشناسان از خیابان کوهسار تا خیابان جدی اردبیلی می‌تواند به‌عنوان یک اقدام راهبردی مطرح شود.

اجرای این پروژه نه‌تنها مسیرهای جایگزین برای خودروها فراهم می‌کند، بلکه به توزیع بهتر ترافیک در شبکه‌ی بزرگراهی غرب تهران کمک خواهد کرد. کاهش فشار بر محورهای پرتردد، افزایش سرعت دسترسی، و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان از جمله دستاوردهای این طرح خواهد بود.

از منظر مدیریت شهری، تکمیل بزرگراه آبشناسان باید در اولویت قرار گیرد؛ زیرا هزینه‌های ناشی از ترافیک سنگین از اتلاف وقت و انرژی گرفته تا آلودگی هوا و کاهش بهره‌وری اقتصادی بسیار بیشتر از هزینه‌های اجرای این پروژه است. در واقع، این اقدام یک سرمایه‌گذاری بلندمدت برای آینده‌ی تهران محسوب می‌شود.

لینک کارزار: درخواست ادامه بزرگراه آبشناسان به سمت غرب

پایان پیام

در گلونی بیشتر بخوانید: آتش در هیرکانی ؛ جنگل می‌سوزد، تجهیزات نمی‌رسد

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
به بالا بروید