درخواست مرخص کردن سربازها در دوران جنگ

درخواست مرخص کردن سربازها در دوران جنگ

درخواست مرخص کردن سربازها در دوران جنگ

به گزارش گلونی هم‌زمان با افزایش نگرانی‌ها درباره امنیت پادگان‌ها در شرایط جنگی، کارزاری با عنوان «درخواست مرخص کردن سربازها در دوران جنگ» خطاب به رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا راه‌اندازی شده است.

در این کارزار، امضاکنندگان خواسته‌اند تا زمانی که کشور در وضعیت جنگی قرار دارد، سربازان وظیفه از پادگان‌ها مرخص شوند و از به‌کارگیری آن‌ها در شرایط پرخطر جلوگیری شود.

در متن این درخواست تأکید شده است که بخش عمده سربازان وظیفه، جوانانی هستند که خدمت اجباری را می‌گذرانند و نه برای حضور در میدان جنگ آموزش دیده‌اند و نه امکان انتخاب درباره حضور یا عدم حضور در این شرایط را داشته‌اند. از نگاه امضاکنندگان، قرار گرفتن این افراد در مراکز نظامی در زمان جنگ، خانواده‌های زیادی را با نگرانی و اضطراب روبه‌رو کرده است.

این مطالبه پس از حمله به پادگان ۳۸۸ بمپور مطرح شده است؛ حمله‌ای که به جان باختن چندین سرباز وظیفه انجامید و بار دیگر نگرانی‌ها درباره حضور سربازان مشمول در پادگان‌ها طی شرایط جنگی را به صدر افکار عمومی آورد.

در این کارزار از مسئولان خواسته شده است با در نظر گرفتن شرایط بحرانی، تصمیمی اتخاذ کنند که جان سربازان وظیفه بیش از این در معرض خطر قرار نگیرد. پیشنهاد اصلی نیز اعطای مرخصی به این سربازان تا بازگشت شرایط عادی عنوان شده است.

جنگ، پیش از آنکه آمار و تحلیل باشد، نگرانی خانواده‌هایی است که هر روز چشم‌انتظار خبری از فرزندانشان هستند. بسیاری از سربازان وظیفه، تنها برای انجام یک تکلیف قانونی لباس خدمت پوشیده‌اند و خانواده‌هایشان انتظار دارند در تصمیم‌گیری‌های مربوط به امنیت آنان، بیشترین میزان احتیاط رعایت شود.

این کارزار اکنون از شهروندان دعوت کرده است در صورت همراهی با این مطالبه، با امضای آن از درخواست مرخصی سربازان وظیفه در شرایط جنگی حمایت کنند.

لینک کارزار: درخواست مرخص کردن سربازها در دوران جنگ

پایان پیام

بیشتر بخوانید: مطالبه شفافیت، عدالت و رسیدگی فوری به ابهامات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید