شاعر چالش‌ها، دوباره بر پرده سینما

شاعر چالش‌ها، دوباره بر پرده سینما

شاعر چالش‌ها، دوباره بر پرده سینما

به گزارش محمد شمس لنگرودی، شاعر و نویسنده‌ای که سال‌ها با کلمات زیسته و جهان ادبیات را با نگاه انسانی خود غنی کرده، بار دیگر تصمیم گرفته است در برابر دوربین سینما بایستد. او این بار نقش اصلی فیلم «دکه» به کارگردانی سالار طهرانی و تهیه‌کنندگی مهدی ودادی را بر عهده دارد؛ فیلمی که قرار است در جشنواره فجر چهل‌وچهارم رونمایی شود.

شمس لنگرودی پیش‌تر در آثار سینمایی چون «پنج تا پنج»، «احتمال باران اسیدی»، «رفتن» و «دوباره زندگی» تجربه بازیگری را پشت سر گذاشته بود. اما سازندگان «دکه» وعده داده‌اند که این بار با نقشی متفاوت و درامی اجتماعی ملتهب، مخاطبان با وجه تازه‌ای از حضور او روبه‌رو خواهند شد.

 «دکه» فرصتی است برای بازتعریف مرز میان ادبیات و سینما؛ جایی که شاعر، نه با کلمات، بلکه با حضور و بازیگری‌اش روایت می‌سازد. سالار طهرانی، کارگردان جوانی که تجربه ساخت فیلم بلند «شاهین» و سریال «مهلکه» را دارد، این بار با همراهی مهدی ودادی ـ نویسنده فیلمنامه و تهیه‌کننده ـ تلاش کرده است تا داستانی اجتماعی را با چهره‌ای آشنا اما در نقشی تازه به تصویر بکشد.

جزئیات دیگر درباره بازیگران و عوامل «دکه» هنوز منتشر نشده، اما همین خبر کافی است تا کنجکاوی مخاطبان سینما و ادبیات برانگیخته شود؛ چرا که هر بار شمس لنگرودی قدم به عرصه‌ای تازه می‌گذارد، تجربه‌ای متفاوت و غیرقابل پیش‌بینی شکل می‌گیرد.

پایان پیام

در گلونی بیشتر بخوانید: شش ماهه و شش گام عقب‌تر از مسئولیت اجتماعی طنز
اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
به بالا بروید