اجرای استاد شهرام ناظری که برای نخستینبار به صورت روباز در محوطه آرامگاه عطار در نیشابور برگزار شد با استقبال بینظیر مردم و علاقهمندان به موسیقی و شعر مواجه شد.
به گزارش پایگاه خبری گلونی، استاد شهرام ناظری خواننده، آهنگساز و هنرمند برجسته موسیقی سنتی ایرانی با حضور در آرامگاه عطار نیشابوری به اجرای کنسرت پرداخت که این اجرا با استقبال بینظیر مردم روبه رو شد.
این اجرای ناظری برای نخستینبار به صورت روباز در محوطه آرامگاه عطارنیشابوری و در قالب اختتامیه همایش بینالمللی اوج انسان برگزار شد.
در اجرای کنسرت شهرام ناظری ۱۵۰ نفر از اندیشمندان و باستان شناسان، پزشکان و جراحان مغز و اعصاب از کشورهای مختلف و هزاران نفر از مردم نیشابور، جمعی از گردشگران و تعدادی از مسئولان و مدیران دستگاههای مختلف حضور داشتند.
پایان پیام
شهرام ناظری
شهرام ناظری از آغاز دهه پنجاه در سطحِ کشوریِ ایران به عنوان یک هنرمند شناخته شد و نخستین آلبومهایش به صورتِ آلبومهای مشترک با محمدرضا شجریان با محتوای میهنی و مضامینی نظیر آزادیخواهی در اواخر دهه پنجاه توسط کانون چاووش منتشر شد و از آثار کانون چاووش، تصنیفهای «ایران ای سرای امید» ساختهٔ محمدرضا لطفی بر روی شعری از ه.ا.سایه که توسط هم شجریان و هم ناظری خوانده شد، و «آزادی» باصدای ناظری و «همراه شو عزیز» باصدای شجریان، به شهرت بالا رسیدند.
پس از پایان کار کانون چاووش، ناظری در دهه شصت به خواندن قطعات بسیار با شعر مولانا جلالالدین بلخی پرداخت و نخستین خوانندهای شد که بهطور ویژه به شعر مولوی توجه کردهاست و از آن میان، آلبوم «گل صدبرگ» به شهرت و محبوبیتِ بالا رسید. در آغاز دهه هفتاد، همکاری شهرام ناظری با پسرعمویش کیخسرو پورناظری منجر به خلق آثار بسیار با ساز تنبور شد. از آثار حاصل این دوره، تصنیف «مهتابرو» شهرت خاصی یافت.
از معروفترین تصنیفهای شهرام ناظری میتوان به تصنیفهای «اندک اندک» با شعر مولانا در آلبوم «گل صدبرگ»، تصنیف «آتشی در نیستان» با شعر مجذوب تبریزی در آلبومی به همین نام، «کاروان شهید» با آهنگ محمدرضا لطفی و «شیدا شدم» با شعر خودش، تصنیف «مهتابرو» در آلبومی به همین نام، و تصنیفهای میهنی و ایراندوستانهاش (مانند سرود «ایران جوان» یا آثار کانون چاووش) اشاره کرد.