مامان استاد ترکیب غذاهای یخچال
پایگاه خبری گلونی، مهدیسا صفریخواه: برای خیلیها زمان شام، زمان دور هم بودنه. تو خونه ما بیشتر از دور هم بودن، حواسمون به دُز خلاقیت مامانمونه که ببینم با ترکیب غذاهای مونده تو یخچال چه نوآوری برامون انجام داده، عجیب اینه که همیشه این غذاها خوشمزه از آب درمیان.
مامان من بعد از سامان گلریز دومین آدمیه که میتونی حدس بزنه از ترکیب گوشت کوبیده و ماکارونی و تخممرغ، چه مزهای داره، البته قبل از اونکه مزهش رو بچشه، بعد هم با اعتمادبهنفس بیاردش تو سفره و اسمش رو بذاره از «بیراههها»؛ یعنی تو احساس میکنی همزمان با تماشای غذا داری یه فیلم با ژانر نوآر هم تماشا میکنی و یه ترس عجیبی هم از امتحان کردن مزهش داری. این تنها جایی که سر سفره همهمون میریم تو کار تعارف کردن، وگرنه در مواقع عادی که غذا قورمهسبزی و قیمهست اگر خفه هم بشی، کسی دست از غذاخوردن نمیکشه. لبخند پیروزمندانه مامان بعد از تموم شدن غذا حال همهمون رو میگیره، هیچ وقت نمیفهمیم واقعاً چرا اون غذا رو اون جوری با اشتیاق خوردیم، از مامان که میپرسیم میگه چون با عشق درستش کردم ما هم ساکت میشیم و زل میزنیم به دوردستها.
نه میخوام ببینم شما روت میشه تو این شرایط از عشقی که مادرت باهاش غذا درست کرده سوءاستفاده کنی و مسموم بشی؟!
پایان پیام
ادامه این داستان دنبالهدار را اینجا بخوانید.
کد خبر : 55310 ساعت خبر : 3:19 ب.ظ