سیل یکی از جاذبه های گردشگری استان لرستان نیست
به گزارش پایگاه خبری گلونی، لرستان را میتوان سیل خیزترین استان ایران نامید.
در لرستان آنقدر سیل میآید که دیگر حتی رسانههای محلی نیز آنها را مخابره نمیکنند.
انگار که سیل و سیلاب در لرستان آنقدر عادی است که دیگر از جنس خبر نیست.
در روزهای گذشته و در نیمه آبان ماه، بسیاری از شهرها و روستاهای استان لرستان درگیر سیل و سیلاب شدند.
شبهای گذشته بازهم خیابانهای خرم آباد تبدیل به استخر شد و سیل شهرستان کوهدشت را درنوردید.
جنگل تراشی در سالهای اخیر و تعرض به جنگلهای زاگرس و حریم رودخانه ها باعث شده است که لرستان یکی از سیل خیزترین استان های کشور باشد.
در لرستان تلفات انسانی زیادی را شاهد بودیم که بر اثر سیل اتفاق افتاده است. چه در شهر خرم آباد و چه در شهر کوهدشت و چه در روستاها و مناطق دور افتاده مردم بر اثر سیل و گرفتار شدن در سیلاب مردهاند.
به نظر نمیرسد روند سیل در لرستان به راحتی قابل مهار باشد و سیل در لرستان به آسانی متوقف نمیشود و باید برای این سیل ها چارهای درازمدت اندیشید.
میتوان با جنگلداری و احیای جنگلها در دهههای پیش رو مانع این شد که سیلهای بزرگتری در لرستان به وقوع پیوندد اما نکته مهم تر این است که مسئولان در استان لرستان سیل را برای خودشان عادی کردهاند و آنقدر روتین و معمولی با مسئله سیل برخورد میکنند که انگار سیل یکی از جاذبه های گردشگری استان لرستان است.
اما اگر با سیل همین طور عادی برخورد کنیم خواهیم دید که خسارت بسیار میبینیم.
سیل مرگبار است و با کسی شوخی ندارد. سیل در لرستان دامن خوزستان را هم خواهد گرفت و در شهرهای شمال این استان باعث خسارت فراوان خواهد شد.
لرستان سرزمینی است با شبی زیاد و تنگهای تنگ و کوههای بلند. سیل در لرستان مرگبارترین اتفاق طبیعی است که اگر مهار نشود فاجعه ملی رقم میزند.
بارش باران و آبگرفتگی در خرم آباد
پایان پیام