خرمای هلیلی یک نوع خرما با طعمی فراموش نشدنی
خرمای هلیلی یک نوع خرما با طعمی فراموش نشدنی
به گزارش پایگاه خبری گلونی خُرما یا رطب گیاهی تکلپهای و گرمسیری جزو تیره نخلهاست که میوهاش خوراکی و دارای هستهای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان میگردد و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر میرسد.
خرمای هلیلی یکی از انواع خرمای نوع تر به شمار میآید و یکی از دیررسترین ارقام خرمای ایرانی به شمار میآید. برداشت میوه هلیلی معمولا در فصل پاییز و اواخر مهرماه صورت میگیرد.
این رقم خرما دارای رنگی زرد است و در مرحله خارک و رطب نیز قابل مصرف است.
خرمای هلیلی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و میتواند به عنوان غذایی کامل در رژیم غذایی روزانه ما قرار بگیرد.
خرمای هلیلی سرشار از آهن است و میتواند به عنوان بهترین جایگزین قند و شکر مصرف شود.
برای هزاران سال، میوه خرما غذای اصلی کشورهای خاورمیانه و هندوستان بوده است.
هر خرما شامل حدود ۲۰ کالری است و حاوی ۳ میلی گرم کلسیم و ۵ گرم کربوهیدرات دارد.
همچنین خرما غنی از آنتی اکسیدانها است که تاننها مهمترین آنها است.
این تاننها از آسیب سلولی جلوگیری میکند و در برابر التهاب از بدن محافظت میکند.
در واقع، خوردن خرما با معده خالی کرم روده را میکشد.
خرمای هلیلی یک نوع خرما با طعمی فراموش نشدنی
خرید از کشمون با کد تخفیف golvani
عسل، زعفران، برنج، چای، خرما، زرشک و روغن زیتون
پالپ این میوه با اصلاح محدودکننده مواد معدنی که در طول یبوست رخ میدهد، باعث بهبود یبوست میشود.
فیبر خرما نیز برای جلوگیری از سرطان سیستم گوارش مفید است.
خوردن تعداد کمی خرما در روز باعث بهبود سلامت قلب خواهد شد.
آنتی اکسیدانها در خرماها باعث جلوگیری از آترواسکلروز میشوند که اساسا باعث سخت شدن شریانها و ایجاد لخته میشود.
این آنتی اکسیدانها حذف کلسترول را از سلولهای عروقی تحریک میکنند.
خرما نیز شامل ایزوفلاون است که شناخته شده برای کاهش خطر بیماری قلبی عروقی است.
همچنین مصرف خرما حتی برای افراد سالم میتواند بر میزان کلسترول و استرس اکسیداتیو تاثیر مثبتی داشته باشد.
خرما منبع غنی از مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است.
همه این ها برای حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از بیماری های مرتبط با پوکی استخوان ضروری هستند.
خرما غنی از ویتامین K است، که یک انعقاد کننده خون است و به سوخت و ساز بدن شما کمک میکند.
در مطالعات هندی نشان داده شده است که گرده خرما در طب سنتی برای افزایش باروری مردان استفاده میشود.
خرماهای تازه، زمانی که در یک ظرف خلا هوا در یخچال نگهداری میشود، میتواند تا۶ ماه ذخیره شود.
خرمای خشک شده، عمر طولانیتری دارد و میتواند مثلا یک سال ذخیره شود.
انجماد خرماها طول عمر این میوه را افزایش میدهد.
پایان پیام
کد خبر : 146877 ساعت خبر : 3:05 ب.ظ