آش اشکنه اراک غذای محلی استان مرکزی

آش اشکنه اراک غذای محلی استان مرکزی

به گزارش گلونی آش اشکنه اراک غذای محلی استان مرکزی و مخصوص اراک است. این آش بی نظیر و خوش طعم در سایر شهر‌ها طبخ خواهد شد اما در شهر اراک روشی متفاوت برای طبخ آن وجود دارد.

از جمله مواد بکار رفته برا پختن این آش تخم مرغ و سبزیجات است و همین سبب مقوی بودن آش شده است.

شما می‌توانید از آن به عنوان غذای اصلی و یا پیش غذا استفاده کنید.

 با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش اشکنه

  • تخم‌ مرغ: پنج عدد
  • آرد: سه قاشق غذا‌خوری
  • فلفل، زردچوبه و نمک: به اندازه لازم
  • روغن: به اندازه لازم
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • شوید خشک: یک قاشق سوپ‌ خوری

طرز تهیه اشکنه

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا مقداری روغن در ظرفی مناسب ریخته و پیاز‌های خرد شده را درون آن بریزید تا تفت داده شود.

سپس آرد را به همراه زردچوبه به پیاز اضافه کرده و زمانی که آرد سرخ شد ۵ لیوان آب به آن اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن آب مواد را مرتبا هم بزنید تا صاف و یکدست شود. بعد از یکدست شدن آرد و آب فلفل و نمک و شوید خشک را نیز به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا جوش بزند.

در مرحله بعد درون ظرفی ۴ عدد تخم مرغ بشکنید و تخم مرغ‌ها را با چنگال خوب هم بزنید بعد از آن تخم مرغ‌ها را کم کم به مواد درون آش اضافه کنید و اندکی صبر کنید تا به اصطلاح تخم مرغ‌ها بسته شوند و آش شما به غلظت برسد.

حال تخم مرغی را آورده و بصورت جداگانه به شکل نیم رو بپزید.

زمانی که آش شما جا افتاد آش را در ظرفی مناسب ریخته و برای تزیین نیمرو را روی آن قرار دهید. اکنون می‌توانید این آش خوشمزه را میل نمایید. امیدواریم  در حین سرو این غذا بهترین طعم‌‌ها را بچشید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 206440 ساعت خبر : 11:38 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=206440
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات