آش گوشت بوشهر یک آش خوش طعم و عطر

آش گوشت بوشهر یک آش خوش طعم و عطر

به گزارش گلونی اگر می‌خواهید طعم خوش یک آش بی‌نظیر را در تمام فصل‌های سال تجربه کنید ما به شما آش گوشت بوشهر یک آش خوش طعم و خوش عطر را پیشنهاد خواهیم داد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • لوبیا قرمز: ۲ لیوان
  • برنج: ۱ لیوان
  • سبزی: (شوید ، تره) ۱.۵ لیوان
  • گوشت: ۳۰۰ گرم
  • ترخون: ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک،فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز: به میزان لازم
  • پیاز: ۲ عدد
  • روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه آش گوشت بوشهری

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا گوشت و لوبیا قرمز را  درون قابلمه ریخته و همراه کمی زردچوبه، ادویه و ۱ عدد پیاز با مقداری آب بپزید.

حال برنج را نیز در قابلمه‌ای جداگانه بگذارید تا خوب پخته شود به طوری که له شود.

بعد  از آن سبزی آش را به برنج اضافه کرده و اجازه دهید تا همراه برنج پخته شود.

هر زمان که برنج به آب احتیاج داشت می‌توانید به آن آب اضافه کنید.

در مرحله بعد نوبت به ریش ریش کردن گوشت‌ها می‌رسد.

باید گوشت‌ها را از قابلمه در آورده و ریش ریش کنید.

بعد از آن لوبیا‌ها را نیز در غذا‌ساز ریخته تا کاملا له بشوند.

اگر غذا‌ساز در دسترس نیست می‌تواند از گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت استفاده کنید.

حال لوبیا‌های له شده را به قابلمه برنج و سبزی اضافه کنید.

سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه، نمک و دو قاشق ترخون را نیز به مواد اضافه نمایید.

برای اینکه بتوانید در این مرحله مخلوطی که از مواد آش بدست آورده‌اید را رقیق‌تر کنید به مواد آب لوبیا و آب گوشت اضافه کنید.

در مرحله بعد مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتبا هم بزنید تا کامل جا بیفتد.

در نهایت گوشت ریش ریش شده و پیاز داغ را به آنها اضافه کنید. توجه داشته باشید در ۲۰ دقیقه آخر این کار را انجام دهید.

حال در ۲۰ دقیقه باقی‌مانده آش را مرتبا  هم بزنید. زمانی که آش شما لعاب‌دار شد و جا افتاد می‌توانید آن را میل کنید.

نوش جان‌‎تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 205504 ساعت خبر : 11:40 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=205504
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات