یوان آش البرز آشی خوشمزه و محلی

یوان آش البرز آشی خوشمزه و محلی

به گزارش گلونی یوان آش البرز آشی بسیار خوشمزه و محلی است که در تمامی نقاط کشور طبخ می‌شود. این آش بسیار مقوی بوده و به علت وجود شلغم و عدس دارای خواص بسیار است. امیدواریم از چشیدن این آش لذیذ لذت ببرید. این آش خوشمزه را می‌توانید هم‌اکنون بپزید. برای این‌ کار با ما همراه باشید تا شما را با طرز پخت آن آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • پیاز داغ: ۱ عدد متوسط
  • برنج: نصف پیمانه
  • عدس: ۱ پیمانه
  • سبزی آش: نیم کیلو
  • شلغم: چند عدد
  • گوشت چرخ‌کرده مخلوط گوسفندی و گوساله: نیم کیلو
  • پیاز رنده شده: ۲۵۰ گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

مراحل تهیه آش یوان آش البرز

برای تهیه این آش خوشمزه و لذیذ ابتدا لازم است از شب قبل برنج و عدس را خیس کنید. سپس با یک لیتر آب عدس و برنج را بپزید.

بعد از آن سبزی‌ها را خرد کرده و با پیاز داغ و شلغم به برنج و عدس اضافه نمایید.

حال باید به گوشت چرخ کرده مقداری نمک و پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب ورز دهید.

بعد از ورز دادن، گوشت‌ها را بصورت گلوله در آورده و زمانی که آش در حاله جوشیدن بود به آش اضافه کنید.

بعد از اینکه گوشت‌ها درون آش پخته شدند می‌‌‌توانید آش را میل نمایید.

نوش جان‌تان.

نکات مهم برای پخت آش یوان آش البرز

  • وجود شلغم درون آش سبب شده این آش بسیار مقوی باشد از این رو از آن می‌توان در فصل سرد زمستان استفاده کرد.
  • همانطور که می‌دانید عدس منبع غنی از پروتئین گیاهی، پتاسیم، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. این آش پر از عدس است از این رو بسیار مقوی و پر خاصیت است.
  • این آش را می‌توانید با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کرده و میل نمایید.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 203601 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=203601
اشتراک در نظرات
اطلاع از
1 دیدگاه
چیدمان
اولین نظرات آخرین نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات

بسیار عالی لطفا طرز تلفظ صحیح یوان رو هم بفرمایید

Last edited 1 سال پیش by بهار