آش قنبید قم آشی خوشمزه و سنتی از استان قم
آش قنبید قم آشی خوشمزه و سنتی از استان قم
به گزارش گلونی آش قنبید قم آشی خوشمزه و سنتی از استان قم است که آوازه آن در تمامی ایران پیچیده است. این آش بسیار خوش طعم بوده و برای بهبود عملکرد کلیه بسیار مفید است.
قنبید یا قنبیت نوعی گیاه از نوع کلم است که به آن کلم قُمری هم میگویند. این گیاه بیشتر به شکل شلغم است و رنگ آن سبز است.
محلیها با قنبید که بیشترین خاصیت را برای سلامتی کلیه دارد، دو نوع غذا تهیه میکنند، یکی آبگوشت قنبید که هنگام پخت بوی خاصی دارد اما طعم آن بسیار خوشمزه است و دیگری آش قنبیت که دستور پخت آن را در این صفحه آموزش دادهایم.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری
- گوشت گوسفند: ۴۵۰ گرم
- برنج: یک و نیم فنجان
- آب گوشت: نیم فنجان
- کلم قمری: ۵۰۰ گرم
- روغن کنجد: نیم فنجان
- فلفل، نمک طبیعی و زردچوبه: به مقدار کافی
طرز تهیه آش قنبید
برای تهیه آش قنبید ابتدا کلم قمری یا همان قنبیتها را بصورت مکعبی برش داده و آن را درون قابلمه بریزد تا همراه با نمک و فلفل و زردچوبه و ادویههای دیگر تفت داده شود.
حال پس از تفت دادن به آن گوشت گوسفندی را اضافه کرده و همراه با کمی نمک بگذارید روی حرارت ملایم با مقدار آب لازم پخته شوند. برای اینکه آش شما ته نگیرد هر چند دقیقه یک بار آن را بخوبی هم بزنید تا جا بیفتد.
برخی از افراد در هنگام اضافه کردن گوشت به مواد به آن برنج نیز اضافه میکنند.
این آش بسیار خوش طعم است و بعد از پخته شدن مواد آن میتوانید آن را با سرکه و سیر یا ترشی میل نمایید. امیدواریم از چشیدن این آش لذیذ و خوشمزه لذت ببرید. نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 207182 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ