آش اماج نیشابوری غذایی سنتی از خراسان

آش اماج نیشابوری غذایی سنتی از خراسان

به گزارش گلونی طعم خوش یک آش بی‌نظیر و مقوی را با آش اماج نیشابوری غذایی سنتی از خراسان تجربه کنید. این آش بسیار پرخاصیت است و در فصل زمستان در بیشتر نقاط کشور سرو می‌شود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • نخود: ۱/۴ پیمانه
  • لوبیا چیتی: ۱/۴ پیمانه
  • عدس: ۱/۴ پیمانه
  • باقالی: ۱/۲ پیمانه
  • بادمجان: ۲عدد متوسط
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • سبزی آش: ۱۵۰ گرم
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • رب: ۱ ق غذا خوری
  • اماج: ۲ پیمانه

روش تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نموده و هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید.

این کار سبب می‌شود تا نفخ آن از بین رفته و به خوبی پخته شوند.

بعد از آن در زمان آشپزی آنها را با یک لیتر آب و مقداری نمک روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا پخته شود.

در این حین که حبوبات پخته می‌شوند و نیم پز هستند باقالی که غلاف آن جدا نشده است را به حبوبات اضافه کنید.

از باقالی خشک نیز می‌توانید استفاده کنید اما در این صورت باید آن را از شب قبل خیس کنید.

حال بادمجان‌ها را شسته و آنها را پوست بگیرید سپس بصورت حلقه حلقه خرد کنید.

برای اینکه تلخی بادمجان از بین برود آن را درون ظرفی پر آب گذاشته و روی آنها را نمک بپاشید.

بعد از آن بادمجان‌ها را شسته و در تابه‌ای با روغن سرخ کنید.

بعد از آن یک عدد پیاز را خرد کرده و همراه با زردچوبه و فلفل سیاه درون تابه تفت دهید.

در مرحله بعد گوجه فرنگی خرد شده و رب را به پیاز‌ها اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی گوجه فرنگی گرفته شود.

 حال نوبت به اضافه کردن سبزی‌ها می‌شود.

سبزی و بادمجان‌های سرخ شده را به مواد اضافه کرده اضافه کرده و همه مواد را با حبوبات نیم پز مخلوط کند و اجازه دهید تا پخته شوند.

در مرحله آخر اماج‌ها را نیز به مواد اضافه کنید و مرتبا آش را هم بزند تا به هم نچسبند.

حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا آش لعاب‌دار شود و به خوبی جا بیفتد.

اکنون می‌توانید این آش خوشمزه را میل کنید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 209026 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=209026
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات