آش ترشی اراک غذایی محلی مناسب تمامی فصلها
آش ترشی اراک غذایی محلی مناسب تمامی فصلها
به گزارش گلونی اگر میخواهید طعم خوش یک غذای عالی و مناسب برای تمام فصلهای سال را تجربه کنید ما به شما آش ترشی اراک را پیشنهاد میدهیم.
این آش بسیار خوش طعم بوده و به دلیل محتویاتش در هوای گرم نیز میتوان آن را آماده کرد.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- لوبیا چیتی پخته: ۱ پیمانه
- رشته آشی: ۲۵۰ گرم
- نخود پخته: ۱ پیمانه
- عدس پخته: ۱ پیمانه
- برگه زردآلو ترش: ۲ پیمانه
- سبزی آش: ۵۰۰ گرم
- شیره یا شکر: ۱/۲ پیمانه
- سرکه قرمز: ۱ پیمانه
- سیر سرخ شده: ۴ حبه
- پیاز: ۲ عدد
- چغندر: ۱ عدد
- نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه آش ترشی اراک
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل به صورت جداگانه خیس نمایید.
این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و بهتر پخته شود.
حال در زمان شروع به آشپزی ابتدا روغن را در تابهای ریخته و پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و درون آن بریزید و تفت دهید.
سپس زردچوبه، فلفل و نمک را نیز به آن اضافه کرده و مقداری تفت دهید.
حالا بعد از اضافه کردن چغندرهای خرد شده به موادتان میرسد.
سپس یک لیتر آب نیز به آنها اضافه کرده تا چغندرها به خوبی پخته شود.
سبزی خورد شده را نیز همراه با آلو و یا برگه قیسی خیس خورده و شسته شده به مواد آش اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا به خوبی پخته شود.
سپس حبوبات (نخود،عدس،لوبیا چیتی) از قبل پخته شده و شیر انگور و سرکه را نیز به مواد اضافه کرد و بعد رشته آش را اضافه کرده و درب قابلمه را بسته تا مواد آش به خوبی پخته شده و جا بیفتد.
در هنگام تهیه این آش میتوانید به جای سرکه و شیره از کشک نیز استفاده کنید.
اکنون آش شما آماده میل شدن است.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 211199 ساعت خبر : 1:30 ب.ظ