آش قلیه خراسانی با عطر و طعمی اصیل

آش قلیه خراسانی با عطر و طعمی اصیل

به گزارش گلونی یکی از سنتی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای خراسانی آش قلیه خراسانی با عطر و طعمی اصیل است که با کشک یا رب سرو می‌شود.

برای طبخ این آش گوشت چرخ کرده، لوبیای سفید، لوبیا چیتی، نخود، پیاز داغ، کشک و ماست و اندکی ادویه لازم است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • گوشت چرخ‏ کرده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز رنده شده: یک عدد
  • لوبیا سفید: ۱۳۰ گرم
  • نخود: ۱۰۰ گرم
  • هویج نگینی: ۳ عدد
  • کشمش پلویی: ۱۵۰ گرم
  • قیصی: ۸ عدد
  • چغندر: یک عدد
  • سبزی: ۵۰۰ گرم (خالواش، نعنا، تره، جعفری، گشنیز)
  • آرد برنج: ۱۰۰ گرم
  • شکر: ۳ قاشق‏ غذاخوری
  • سرکه: ۳ قاشق غذاخوری
  • آبغوره: یک دوم لیوان
  • نمک، فلفل به میزان لازم
  • نعنا داغ به میزان لازم

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن (نخود و لوبیا) را از شب قبل خیس نموده و هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید.

این کار سبب می‌شود تا نفخ آن از بین رفته و به خوبی پخته شوند.

بعد از آن در زمان آشپزی نخود و لوبیا را با یک لیتر آب و مقداری نمک روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا پخته شود.

سپس آرد برنج را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و به لوبیا و نخود اضافه نمایید.

در این حین که آنها در حال پختن بودند هویج و چغندر را ابتدا شسته و سپس بصورت نگینی خرد نمایید.

بعد از خرد کردن به آش اضافه کنید.

در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیازه رنده شده، نمک و فلفل بخوبی ورز داده و به آش اضافه کنید.

حال نوبت به اضافه کرده سبزی آش به مواد است.

سبزی‌ها را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا تمامی مواد با یکدیگر پخته شوند.

در این حین اجازه دهید قیصی و کشمش نیم ساعت در آب خیس شوند.

سپس قیصی‌ها را خرد کرده و با کشمش درون روغن تفت دهید و درون آش بریزید.

در مرحله آخر شکر، آبغوره و سرکه را مخلوط کنید و به آش اضافه کنید.

اکنون آش شما آماده است.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 209040 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=209040
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات