آش گوجه فرنگی تبریز غذایی خوشمزه و مقوی
آش گوجه فرنگی تبریز غذایی خوشمزه و مقوی
به گزارش گلونی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار تبریز آش گوجه فرنگی تبریز است.
این آش بسیار خوشمزه بوده و در شهرهای مختلف به روشهای گوناگون طبخ میشود.
این آش از خواص بسیاری برخوردار است و از آن میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- پیاز دو عدد بزرگ
- لوبیا چشم بلبلی: ۳ چهارم پیمانه
- بلغور: ۱ و نیم پیمانه
- گوجه: ۵ عدد متوسط
- سبزی: تره، جعفری و نعنا ریز خورد شده
- آب یا آب قلم: به میزان لازم
- کمی آبغوره (۲الی ۳ قاشق)
- نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه آش گوجه فرنگی تبریز
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید.
این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و به خوبی پخته شود.
اما به یاد داشته باشید حبوبات باید به صورت جداگانه خیس شده و هر چند ساعت یکبار آب آنها عوض شود.
در هنگام آشپزی ابتدا پیازها را به صورت خلالی در آورده سپس درون تابه مقداری روغن تفت دهید.
بعد از اینکه پیازها طلایی شدند بلغورها را که از قبل شستهاید به مواد اضافه کرده و زیر شعله را کم کرده تا به آرامی پخته شود.
گوجهها را با رنده درشت رنده کرده و درون مواد بریزید.
لوبیاها را نیز در ظرف دیگر پخته و زمانی که پخته شدن به بلغور اضافه کنید.
حال نوبت اضافه کردن سبزیجات میرسد.
وقتی آش به خوبی پخته شد و مواد درون آن جا افتاد سبزیها را نیز درون آن ریخته و بعد از اینکه سبزیها پخته شدن نمک، فلفل و آبغوره را به آش اضافه کنید.
اکنون آش شما آماده میل شدن است. میتوانید روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 211224 ساعت خبر : 2:26 ب.ظ