هر آنچه باید درباره گیاه چای ترش بدانید
به گزارش گلونی درباره گیاه چای ترش در صفحه بهزاد رفاهی آمده است:
چای ترش Hibiscus sabdariffa از تیره پنیرک-ختمی Malvaceae است.
موطن اصلی این گیاه غرب آفریقاست و امروزه در سطح وسیعی در غرب آفریقا، آسیا، استرالیا، هند، مالزی، اتریش، آمریکای مرکزی و بسیاری از کشورهای گرمسیر کشت میگردد.
در ایران چای ترش در سیستان و بلوچستان در شهرهای ایرانشهر و نیکشهر و در برخی از شهرهای استان خوزستان و هرمزگان به طور گستردهای کاشت میشود.
چای ترش گیاهی علفی و یکساله یا چندساله یا به صورت درختچهای است که حدود ۲ تا ۲.۵ متر ارتفاع رشد میکند.
شروع گلدهی این گیاه از شهریور تا مهرماه بوده و برداشت کاسبرگها در آبان و آذر ماه است.
این گیاه شهدزا و گرده زا با جذابیت کم تا متوسط بوده و همچنین این گیاه به طور گسترده در مناطق حارهای کشت میشود و رنگ قرمز کاسبرگ آن به عنوان نوشیدنی و رنگ خوراکی کاربرد دارد.
بیش از ۳۰۰ گونه از این گیاه در سراسر جهان در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر یافت میشود.
چای ترش یک نوشیدنی با طعم و مزهای متفاوت
همچنین در گلونی بخوانید:
منداب ارزش تغذیهای بالایی برای زنبور عسل دارد
گیاهان سمی در بوستان های شهر و باغچه خانه شما
ارس یا سرو کوهی مقاوم ترین گونه درختی است
بلوط روبور پاییزی هزار رنگ دارد
عناب در همه جای ایران میروید و بومی ایران است
خاس بومی هیرکانی است و مقدس است
سنجد تلخ یا خولان را بشناسید و بکارید
داغداغان درخت مقدس و بومی ایران است
پایان پیام
ایرانیها چه دغدغههایی دارند؟
اینجا را ببینید