جزایر سه گانه در اسناد تاریخی

جزایر سه گانه در اسناد تاریخی

به گزارش گلونی به نقل از فردای اقتصاد؛ امارات متحده عربی مبتنی بر کدام شواهد و اسناد تاریخی درباره جزایر سه‌گانه ایرانی ادعا دارد؟ چقدر ادعای امارات می‌تواند از سطح حرف فراتر رفته و برای ایران دردسرساز باشد؟ واکنش متناسب ایران به این ادعاها می‌تواند چه باشد؟

این سوالات، موضوع میزگرد برنامه سیاست ‌و دیپلماسی با حضور محمد علی بهمنی قاجار، تحلیلگر حقوق بین‌الملل و آرش رییسی‌نژاد، تحلیلگر روابط بین‌الملل است.

نماشای گلونی را دنبال کنید

جزایر سه گانه در اسناد تاریخی

در هفته‌های اخیر امارات متحده عربی، بار دیگر ادعای بی‌پایه خود درباره جزایر سه‌گانه کشورمان در خلیج فارس را تکرار کرده است.

«ریم بنت ابراهیم الهاشمی»، وزیر مشاور امارات در امور همکاری‌های بین‌المللی در تازه‌ترین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک از ایران خواست تا مشکل سه جزیره تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی را حل و فصل کند.

پیش‌تر نیز در نشست مشترک وزیران خارجه شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس با وزیر خارجه آمریکا در نیویورک، حاضران از ادعای بی اساس امارات درباره جزایر سه‌گانه ایرانی حمایت کرده بودند.

در گذشته این ادعا بارها از سوی امارات متحده عربی مطرح شده و مقامات ایرانی هم هر بار این ادعا را رد کرده‌اند.

سوال این است که امارات متحده عربی مبتنی بر کدام شواهد و اسناد تاریخی بر چنین ادعایی پافشاری می‌کند؟

چقدر ادعای امارات می‌تواند از سطح حرف فراتر رفته و برای ایران دردسرساز باشد؟ واکنش متناسب ایران به این ادعاها می‌تواند چه باشد؟

در این راستا میزگردی با حضور محمد علی بهمنی قاجار، تحلیلگر حقوق بین‌الملل و آرش رئیسی‌نژاد، تحلیلگر روابط بین‌الملل برگزار کردیم.

مستند خلیج فارس از اصالت نام خلیج فارس می گوید

پایان پیام

کد خبر : 280171 ساعت خبر : 1:37 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=280171
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات