مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری خراسان رضوی گفت: آرامگاه فردوسی باید مرکز نقالی و شاهنامهخوانی ایران باشد.
به گزارش پایگاه خبری گلونی، حسین زارعصفت در آیین آغاز به کار رسمی دفتر گردشگری ادبی گفت: شاهنامهخوانی یک سنت فرهنگی است که ریشه در باورهای آیینی و سنتی ایران دارد و خاستگاه و جایگاه آن آرامگاه فردوسی است.
حسین زارع صفت افزود: آرامگاه فردوسی باید همنشین زبان و ادب فارسی باشد و محفلهای شعرخوانی و شاهنامهخوانی در آرامگاه فردوسی برگزار شود.
وی با اشاره به شروع به کار دفتر گردشگری ادبی در پایگاه میراث فرهنگی، منظر تاریخی توس، افزود: باید از همه ظرفیتها و توان پایگاه توس و اداره کل میراث فرهنگی برای ایجاد یک مرکز قوی ادبی در آرامگاه فردوسی استفاده شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی تصریح کرد: گردشگری نیازمند محتوا و مواد اولیه است و دفتر گردشگری ادبی با ایجاد شورای مشورتی، جذب هئیت علمی و شورای اجرایی میتواند در زمینه تولید محتوا تلاش کند.
زارع صفت خواستار ترویج و گسترش شاهنامهخوانی و نقالی در آرامگاه فردوسی شد و اظهارامیدواری کرد که توس به مرکز شاهنامهخوانی و نقالی تبدیل شود.
دکتر محصل راشد شاهنامه پژوه، عباس ساعی ابوطالب مظفری و جمعی دیگر از شاعران و شاهنامه پژوهان به ارائه نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
در انتهای این برنامه حجهالاسلام علی عدالتی مجد بعنوان مسول دفتر گردشگری ادبی در پایگاه میراث فرهنگی، منظر تاریخی توس معرفی شد.
پایان پیام