منابع عظیم آب شیرین در سیستان و بلوچستان دروغ است
به گزارش پایگاه خبری گلونی، چند روز است خبری درباره کشف منابع جدید آب در سیستان و بلوچستان منتشر شده است که هنوز تایید و تکذیب نشده است.
این خبر با یک عکس مخابره شده است و البته معلوم نیست عکس خبر واقعی است.
محمد درویش درباره یافتنِ منابع عظیم آب شیرین در بلوچستان ایران نوشت:
چند روزی است که دوباره خبری سراسر دروغ مبنی بر یافتنِ منابع عظیم آب شیرین در بلوچستان ایران و به نقل از ظاهراً خبرنگاری گمنام! در حال بازنشر است.
شگفتیام از روابط عمومی وزارت نیرو است که چرا با سکوت تاسفبارش اجازه گسترش چنین دروغهایی را میدهد؟
و چرا رسانه ملی اینگونه از کنار چنین خبر کذبی میگذرد؟
نکند منافعی در به اشتراکنهادنِ چنین دروغهایی وجود دارد؟
نکند شرکتهایی که به دنبال گرفتن کره از آبهای فسیلی و ژرف هستند، میخواهند با تکثیر این دروغها، منابع مالی لازم را از سازمان برنامه و بودجه اخذ کنند؟!
واقعاً چرا درک نمیکنید که با سکوت در برابر چنین دروغهایی، تمامی کوشش نرمافزاری برای بهبود کیفیت مصرف آب در هر سه بخش شرب، صنعت و کشاورزی هدر میرود؟!
منابع عظیم آب شیرین در سیستان و بلوچستان دروغ است
تاسفآورتر آنکه وقتی در مترو یا اتوبوس با مردم همکلام میشوی، با اشاره به این خبر میگویند:
دیدی! این همه آب دارند و ما را از کابوس تشنگی میترسانند و مدام روی بنرهاشان مینویسند: “آب هست، اما کم است!” لابد میخواهند آب را هم به عراق و کویت و یمن و سوریه صادر کنند!
آب فسیل (انگلیسی: Fossil water) یا آب دیرینه به پهنهای قدیمی از آب گفته میشود که برای هزاران سال در فضایی دستنخورده که معمولاً یک سفره آب زیرزمینی است جای گرفته باشد. دریاچه زیریخی مانند دریاچه وستوک در جنوبگان و حتی آبهای قدیمی در سیارههای دیگر را میتوان از انواع دیگر آبهای فسیل برشمرد.
پایان پیام