آش آلو یزدی آشی لذیذ و خوشمزه مخصوص زمستان
آش آلو یزدی آشی لذیذ و خوشمزه مخصوص زمستان
به گزارش گلونی آش آلو یزدی یکی از آشهای بسیار خوشمزه از استان یزد است که در فصل زمستان و سرما برای مهمانان این شهر طبخ میشود.
این آش بسیار مقوی بوده و برای سرماخوردگی بسیار مناسب است است.
زمانی که شروع به آشپزی میکنید بوی عطر آش آلو تمام کوچه را فرا میگیرد.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم آش آلو یزدی
- سبزی (آشی): نیم کیلو
- آلو (تازه): یک کیلو
- لپه: ۱۰۰ گرم
- برنج: ۲۰۰ گرم
- نعناع (خشک): ۱ قاشق سوپخوری
- زردچوبه: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید. این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شود.
سپس در هنگام آشپزی در قابلمهای مناسب ۶ لیوان آب ریخته و آن را روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد.
بعد از اینکه آب درون قابلمه جوشید حرارت را کم کرده و برنج و لپهای را که از قبل خیس کردهاید درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا مواد کمی پخته شوند.
در مرحله بعد سبزیها را شسته و خرد نمایید و به مواد اضافه کنید.
حال پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و در تابهای همراه با کمی روغن تفت دهید این کار را تا زمانی که پیازها طلایی شدند ادامه دهید.
سپس آلوها را نیز به آنها اضافه کرده و تفت دهید و آنها را به مواد درون قابلمه اضافه کنید.
در ظرفی دیگر زردچوبه و فلفل را با روغن اندکی تفت داده تا بوی خامی آنها از بین برود و برای طعمدار شدن آش به مواد آش اضافه کنید.
اکنون آش شما آماده سرو شدن است.
میتوانید روی آن را با نعنا داغ تزیین کرده و میل نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 212462 ساعت خبر : 11:30 ق.ظ