راهکارهای ساده برای از بین بردن درد میگرن به کمک تغذیه

راهکارهای ساده برای از بین بردن درد میگرن به کمک تغذیه

شواهدی داریم که نشان می‌دهد برخی مکمل‌ها می‌توانند از حملات میگرن در افرادی که مستعد هستند جلوگیری کند. برای افراد مبتلا به میگرن، درد می‌تواند بسیار جدی‌تر باشد.

تخمین زده می شود که ۱ میلیارد نفر حملات میگرنی را تجربه می‌کنند که آن را سومین بیماری شایع و شایع ترین بیماری عصبی در جهان می‌کند. مطالعات و تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که غذا و رژیم غذایی در بروز میگرن نقش دارند. ایجاد تغییرات در رژیم غذایی ممکن است به جلوگیری از حملات میگرن یا کاهش دفعات آنها کمک کند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این که چگونه این کار را انجام دهید و غذاهای مناسب به خواندن این مقاله ادامه دهید.

حمله میگرن چه حسی دارد؟

دوره های میگرن با سردردهای معمولی متفاوت است. آنها تمایل بیشتری به ماندگاری دارند، دردناک‌تر هستند و اثرات فیزیکی بیشتری دارند بعضی از این موارد عبارت‌اند از:

  • حالت تهوع یا استفراغ
  • مشکلات بینایی
  • حساسیت شدید به نور، بو و صدا
  • سوزن سوزن شدن و بی حسی در دست ها و پاها

درد میگرن می‌تواند در یک طرف سر یا هر دو باشد. برخی از افراد هاله میگرنی را تجربه می‌کنند که یک علامت هشدار دهنده است که یک حمله در راه است. هاله ممکن است به این شکل باشد:

  • فلاش ها یا جرقه های نور
  • سوزن سوزن شدن در بدن
  • مشکل در صحبت کردن واضح یا یافتن کلمات مناسب (آفازی گذرا)

چه غذاهایی برای میگرن مفید هستند؟

خوردن و نوشیدن برخی مواد غذایی ممکن است به پیشگیری از حملات میگرن کمک کند. تغییر در عادات غذایی نیز کمک می‌کند، مانند محدود کردن سدیم و چربی یا امتحان یک رژیم غذایی با گلیسمی پایین. بنیاد ملی سردرد همچنین پیشنهاد می‌کند که رژیم غذایی کم تیرامین را امتحان کنید. در ادامه چند ماده غذایی و نوشیدنی برای رفع دردهای میگرنی پیشنهاد می‌کنیم.

  • کافئین
راهکارهای ساده برای از بین بردن درد میگرن به کمک تغذیه
راهکارهای ساده برای از بین بردن درد میگرن به کمک تغذیه

وقتی صحبت از میگرن به میان می‌آید، کافئین بسیار مشکل است. برخی افراد معتقدند که این یک محرک است. مطالعات تحقیقاتی همچنین نشان می‌دهد که کافئین می‌تواند در شرایط حاد درد میگرن را تسکین دهد. اما با احتیاط به مصرف آن ادامه دهید.

مصرف روزانه کافئین می‌تواند اثرات مفید آن را کاهش دهد. با پزشک خود در مورد میزان مصرف کافئین خود برای دریافت بهترین توصیه صحبت کنید. ترجیحا چای را به جای قهوه امتحان کنید. میزان کافئین چای کمتر از قهوه است و آن را با نبات و زعفران مصرف کنید. یک مدل نبات زعفرانی نی دار یا کیلویی را داخل لیوان چای خود حل کنید تا کمی احساس تکسین کنید.

  • ویتامین‌ها و اسیده‌های چرب

برخی غذاها حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی، ویتامین ها و اسیدهای چرب هستند که ممکن است به پیشگیری از میگرن کمک کنند. در اینجا لیستی از آنچه می توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید آمده است:

غذاهای غنی از منیزیم: تحقیقات روی زنان نشان می‌دهد که منیزیم می‌تواند باعث تسکین میگرن شود. غذاهای غنی از منیزیم عبارتند از: سبزیجات با برگ‌های تیره، آووکادو و ماهی تن.

یک منبع غنی دیگر از منیزیوم خرما است. خرما در انواع مختلف می‌تواند در کنار صبحانه یا عصرانه مصرف شود تا دردهای حاصل از میگرن را تسکین دهد، بنابراین همین حالا تهیه انواع خرما پیارم، خاصویی یا مجول را در لیست خرید خود در نظر داشته باشید. بهترین ویتامین ها و مواد معدنی برای میگرن ، منیزیم و ریبوفلاوین هستند.

اسیدهای چرب امگا ۳. تحقیقات نشان ‌می‌دهد که افزایش اسیدهای چرب امگا ۳ ممکن است به افراد مبتلا به میگرن کمک کند.

چه مواردی می‌توانند باعث میگرن شوند؟

غذا و مواد شیمیایی موجود در آن ممکن است باعث حملات میگرنی شوند. در حال حاضر، لیست مشخصی از غذاها یا نوشیدنی‌هایی که باعث حمله میگرنی می‌شوند، وجود ندارد. با این حال، بسیاری از مردم ادعا می‌کنند، برخی از غذاهایی که می‌خورند یا بعضی نوشیدنی‌ها باعث میگرن می‌شود. این شامل:

  • شکلات (احتمالا به دلیل دارا بودن ماده شیمیایی بتا فنیل آلانین)
  • غذاهای غنی از نیترات، مانند گوشت‌های پخته شده و هات داگ
  • مونوسدیم گلوتامات (MSG)، یک افزودنی که اغلب در غذاهای فرآوری شده یافت می‌شود
  • شیرین کننده های مصنوعی، به ویژه آسپارتام
  • تیرامین، یک ماده شیمیایی موجود در غذاهای تخمیری، پنیرهای کهنه و برخی از انواع نان تازه پخته شده
  • نوشیدنی های الکلی مانند شراب و آبجو

گرسنگی

برخی از مطالعات نشان می‌دهد که خود غذاها ممکن است مشکل ساز نباشند. در عوض، میل به غذا و گرسنگی ممکن است ریشه واقعی محرک باشد.

غذاهای فراوری شده

اجتناب از غذاهای فرآوری شده به کنترل دردهای میگرنی کمک می‌کند و به طور کلی توصیه خوبی برای همه است، اگرچه اجتناب از غذاهای فرآوری شده به طور کامل دشوار است. اگر متوجه می‌شوید که افزودنی‌هایی مانند طعم‌دهنده‌های مصنوعی، شیرین‌کننده‌ها یا نگهدارنده‌ها برای شما محرک‌های میگرنی هستند، سعی کنید از آنها در رژیم غذایی خود اجتناب کنید.

 دمای غذا

برای درک اینکه آیا مقصر واقعی گرسنگی، غذا یا ترکیبی از اینها به تحقیقات بیشتری نیاز است. عامل احتمالی دیگر می تواند دمای غذا باشد. خوردن یا نوشیدن چیزی که خیلی گرم یا خیلی سرد است ممکن است باعث حمله میگرن شود. بنابراین هنگام لذت بردن از غذاهای سرد و گرم مراقب باشید.

داروهای شیمیایی

راهکارهای ساده برای از بین بردن درد میگرن به کمک تغذیه
راهکارهای ساده برای از بین بردن درد میگرن به کمک تغذیه

دردهای میگرنی اصلا شبیه به آن سردردهای ساده نیستند. کسانی که تجربه این نوع درد را دارند به خوبی متوجه این کلمات خواهند بود. تجربه وحشتناکی از تاریکی و درد عمیق به همراه حاله‌ای از نور تیز و دردناک. شاید همه چیز انقدر ساده و با تغییر تغذیه بهبود پیدا نکند و نیاز به راه‌های جدی‌تری باشد.

بعضی از افراد حتی با رعایت رژیم غذایی صحیح تحت فشار و دردهای شدید میگرنی قرار می‌گیرند. چنین افرادی برای مقابله با دردهای شدید بهتر است از داروهای خاص به همراه رژیم غذایی و ورزش کمک بگیرند. گاهی بدن ما نیاز دارد تا به وسیله داروهای مناسب درمان شود و پس از آن ما می‌توانیم از طریق مدیتیشن، مواد غذایی سالم و ورزش به بهبود شرایط خود کمک کنیم. اگر دردهای میگرنی به سراغتان می‌آید و و چندین روز این دردها را تحمل می‌کنید ابتدا با یک متخصص مغز و اعصاب صحبت کنید و پس از آن شروع به درمان‌های جانبی مانند موارد گفته شده کنید.

اگرچه با استفاده هرچه محدودتر از غذاهای ناسالم و انجام ورزش می‌توانید سبک زندگی خود را تا حد زیادی ارتقا دهید اما مهمترین چیزی که به دردهای بدنی منجر می‌شود استرس و اضطراب نهان استو بسیاری از ما متوجه داشتن اضطراب دائمی نیستیم و این مشکل از جایی در میان کودکی ما ریشه دار شده است. اضطراب ریشه بسیاری از مشکلات در سلامت روح و روان هر فرد است و با بی توجهی به چنین مشکلی بی‌شک بدن شما به سمت بیماری‌های مختلف پیش روی خواهد کرد. می‌توانید از یک مشاور یا روان درمانگر کمک بخواهید و با روانکاوی صحیح اضطراب خود را به درستی مدیریت کنید.

نویسنده: سارا اقبالی

آگهی در گلونی

کد خبر : 273755 ساعت خبر : 2:47 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=273755
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات