فاضلاب ویروس کرونا را منتقل نمی‌کند

فاضلاب ویروس کرونا را منتقل نمی‌کند

معاون آب و آبفای وزیر نیرو گفت: شواهدی مبنی بر انتقال ویروس کووید- ۱۹ از طریق فاضلاب به انسان وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری گلونی و به نقل از ایسنا قاسم تقی زاده خامسی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: ویروس کرونا ویروسی جدید است بنابر این هنوز تحقیقات زیادی در مورد تاثیر آن در آب و فاضلاب انجام نشده است.

وی ادامه داد: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی پژوهشی انجام داده که در بخشی از آن آمده است: شواهدی مبنی بر انتقال ویروس کووید-۱۹ از طریق فاضلاب به انسان وجود ندارد. در زمان اپیدمی بیماری سارس (نوع دیگری از کرونا ویروس‌ها) در سال ۲۰۰۳ نیز این بیماری از فاضلاب به تکنسین‌ها و کارگران در ارتباط با فاضلاب منتقل نشد.

فاضلاب ویروس کرونا را منتقل نمی‌کند

وی افزود: البته شرایط برای نتیجه گیری‌های انجام شده بر اساس شباهت‌های این ویروس و سایر ویروس‌ها از خانواده کرونا ویروس‌هاست.

معاون وزیر نیرو گفت: توصیه سازمان جهانی بهداشت و اداره حفاظت محیط زیست آمریکا حاکی است که روش‌های معمول تصفیه فاضلاب از جمله ترقیق و تزریق اکسیژن می تواند بسیاری از عوامل بیمازی زا از جمله ویروس ها را از بین ببرد.

به گفته تقی زاده خامسی در حال حاضر و  بر اساس نتایج تحقیقات فعلی شیوع و بیماری زایی ویروس جدید کرونا از طریق فاضلاب به شرط رعایت صحیح دستورالعمل‌های تصفیه فاضلاب به عنوان یک عامل نگران‌کننده مطرح نیست.

کروناویروس‌ها (نام علمی: Coronaviruses) خانواده بزرگی از ویروس‌ها و زیر مجموعهٔ کروناویریده هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید ۱۹ را شامل می‌شود.

کروناویروس‌ها در دهۀ ۱۹۶۰ کشف شدند و مطالعه بر روی آن‌ها به‌طور مداوم تا اواسط دهه ۱۹۸۰ ادامه داشت.

این ویروس به‌طور طبیعی در پستانداران و پرندگان شیوع پیدا می‌کند، با این حال تاکنون هفت کروناویروس منتقل شده به انسان، کشف شده‌است.

پایان پیام

کد خبر : 160471 ساعت خبر : 3:51 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=160471
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات