خانه » گروه تال و هانای در روز خرم آباد به روی صحنه رفتند
گروه تال و هانای در روز خرم آباد به روی صحنه رفتند

گروه تال و هانای در روز خرم آباد به روی صحنه رفتند

گروه تال و هانای در روز خرم آباد به روی صحنه رفتند

به گزارش پایگاه خبری گلونی، مراسم نکوداشت خرم آباد با تلاوت آیات قرآن شروع شد و پس از آن گروه موزیک جوانان سرود ملی را به‌طور زنده اجرا کردند.

دکتر وحید رشیدی شهردار خرم‌آباد به مسئولین و حضار خوش آمد گفت و گزارشی از عملکرد شهرداری ارائه کرد.

جشن فرهمند هفته نکوداشت خرم‌ آباد در سالن شهید چاغروند برگزار شد

در ادامه دونوازی احسان عبدی‌پور سرنا و بابک پیمانی ساز کوبه‌ای شور و حال مراسم را بالا برد.

در این مراسم شعر “ای خرموا دوست دارم” که آقای رمضانی سروده‌‌اند را حضار هم‌خوانی کردند.

گروه موسیقی تال با خوانندگی استاد فرج علیپور و سرپرستی مسلم علیپور و گروه موسیقی هانای به خوانندگی استاد رحمانپور و سرپرستی امیر نوروزی اجرای زنده داشتند.

کلید شهر برای اولین‌بار توسط دکتر رشیدی به خیر خرم‌آبادی، حاج صادق دارایی‌زاده تقدیم شد، شهردار اعتقاد دارد که کلید شهر باید دست مردم باشد.

رئیس شورای شهر و معاونت استانداری، دکتر گیل‌آبادی از دیگر سخنرانان این برنامه بودند. دکتر گیل‌آبادی سخنران ویژه این مراسم پیشنهاد داد در سال بعد کنفرانس جهانی خرم‌آباد برگزار شود. همچنین از تمبر هفته خرم‌ آباد رونمایی شد.

این مراسم با حضور و استقبال مردم همراه شد. امید است که سال آینده بزرگ‌تر و حرفه‌ای‌تر برگزار بشود.

گروه تال و هانای در روز خرم آباد به روی صحنه رفتند

خُرَّم‌آباد (به لری: خورمووه) بزرگترین شهر لرنشین، بیست و سومین شهر پرجمعیت ایران و مرکز استان لرستان است.

جمعیت خرم‌آباد طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ مرکز آمار ایران، ۳۷۳٬۴۱۶ نفر بوده‌است. شهر در ارتفاع ۱۱۴۷٬۸ متری از سطح دریا و در میان دره‌های زاگرس قرار دارد. فاصله خرم‌آباد تا تهران ۴۹۰ کیلومتر است و به دلیل قرار گرفتن در مسیر تهران – جنوب دارای اهمیت ارتباطی و راهبردی است. آزادراه شماره پنج ایران از این شهر عبور می‌کند.

در محل کنونی خرم‌آباد از دوره ایلامیان شهری با نام خایدالو وجود داشته و شهر شاپورخواست به دستور شاپور دوم بر خرابه‌های آن و در حدود محل کنونی شهر ساخته شده‌است.

آثار تاریخی به جای مانده نشان می‌دهد خرم‌آباد یکی از شهرهای مهم غرب ایران دردوره ساسانیان بوده و فلک‌الافلاک یا دژ شاپورخواست از آثار به جای مانده دوره ساسانیان نماد شهر است. خرم‌آباد همچنین یکی از پایتخت‌های هزاراسپیان و آل حسنویه بوده‌است.

جاذبه‌های گردشگری تاریخی و طبیعی متعددی در سطح شهر خرم‌آباد وجود دارد که از آن جمله می‌توان به فلک‌الافلاک، مناره آجری،پل شاپوری، گرداب سنگی، سنگ نبشته، آرامگاه باباطاهر و دریاچه کیو اشاره کرد به‌طوری‌که این شهر برای نخستین بار در ایران از سوی دفتر منطقه‌ای سازمان ملل به عنوان یک شهر نمونه گردشگری انتخاب شده‌است.

شهر خرم‌آباد دارای آب و هوایی مدیترانه‌ای با میزان بارندگی بسیار به ویژه در فصل‌های بهار و زمستان است و از این روی ششمین مرکز استان پربارش در ایران محسوب می‌شود.

پایان پیام

گزارش‌گر و عکاس: ولی‌الله میراسماعیلی

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید